Banner van Cattery CheeKimSkyGeen kittens beschikbaar momenteel

 

Updated : 05-04-09

Updated : 21-03-09

Updated : 31-07-09

Updated: 01-10-06

Sitemap oftewel wegwijzer

Website keuring

English version

 

Vrijdagavond 16-12-2005

Om 21.00 wordt er aangebeld. Twee dames staan op de stoep met een box bij zich. Ze komen binnen en zetten de box op de grond. Ik zit door het luikje naar binnen te kijken. Ik heb al geprobeerd weer naar binnen te komen maar om één of andere reden zit er geen beweging in het luikje. Het deurtje van de box gaat open. W. komt naar de achterdeur gelopen, ik hoor de schuifjes van het luik en ineens kan ik wel naar binnen. Ik loop met een grote bocht om de 2 dames heen naar de eettafel waar hun jassen hangen. Even lekker snuffelen en dan eens naar de box kijken. OEPS, daar zit een rode dames in. Ik loop op haar af en we neuzen even. Die ruikt vreemd. Ik doe pardoes een stap terug en vraag me af hoe ik hier wegkom, zonder gezichtsverlies te lijden. En W. en de 2 onbekende dames gaan allemaal naar me zitten kijken, maken opmerkingen en lachen me uit. Ik zet mijn rug omhoog en doe telkens met een ander pootje een heeeel klein stapje terug. De rode dame gromt zachtjes naar me. Na ongeveer 10 minuten ben ik weer op een veilige afstand. Dan komt W. en pakt me op. Ze zet me op de bank naast haar maar dat wil ik helemaal niet. Uiteindelijk wint W. en ze controleert mijn nagels en knipt hier en daar nog een puntje weg.

Dan mag ik weer los lopen. Ik ga onder de eettafel liggen en hou de box in de gaten. Dan loop ik nog even naar de keuken maar daar is geeneens eten. Dan maar weer de box in de gaten houden. Even wat uitproberen : ik besluip de box van achteren en geef een douw tegen de zijkant. Er gebeurd niks. Hmmmm. Wat nu? En dan legt W. spinazie snoepjes (zo noemt zij ze omdat ze groen zijn en schijnen te lijken op de diepvriesblokjes van een bekend merk) op de grond. Ze legt er 6 neer met een tussenafstand van 20 cm. Elk snoepje ligt dichter bij de rode dame. Ik eet ze één voor één op, tot aan de laatste 2. Die liggen toch echt te dichtbij bij de rode dame. Ik ben niet gek, wat denk W. wel.

Uiteindelijk pakt W. me op en gaan we naar boven. Eindelijk, denk ik, normaal mag ik niet naar boven. De 2 onbekende dames komen achter W. aan met de box in de hand. De deur naar de logeerkamer gaat open en wat zie ik tot mijn schrik : het lekkere logeerbed is weg en er staat een bench ik de kamer. En ja hoor, waar ik al bang voor was : ik moet in de bench.  Gelukkig staat mijn favoriete box in de bench dus daar kruip ik gelijk in. De 2 onbekende dames zetten de box met de rode dame op de grond en de rode dame wordt losgelaten. Waarom krijgt zij al die ruimte terwijl ik in de bench moet? Het is toch mijn huis? Dan gaan W. en de dames weg.

Later komt W. weer binnen. Ik lig in mijn box en de rode dame zit op de vensterbank. W. doet het zijdeurtje van de bench open. Ze probeert me al pratend te verleiden uit de bench te komen. Ik blijf echter lekker liggen. Waarom zou ik eruit komen? Eerst stopt ze me erin en dan moet ik er weer uit? Ik dacht van niet!  En dan gaat W. naar de rode dame toe en begint haar te aaien en zachtjes tegen haar te praten. Dat is helemaal het toppunt : het personeel van tegenwoordig is ook niet te vertrouwen. En dan gaat W. weer weg en laat me de hele nacht bij de rode dame in de logeerkamer.

 

 

 

Gastenboek                                   Email

Aanbevolen beeldschermresolutie 1068 x 728

Laatst gewijzigd op : 08-11-09

Copyright : Cattery CheeKimSky