Banner van Cattery CheeKimSkyGeen kittens beschikbaar momenteel

 

Updated : 05-04-09

Updated : 21-03-09

Updated : 31-07-09

Updated: 01-10-06

Sitemap oftewel wegwijzer

Website keuring

English version

 

Dit jaar zijn we met de kerstdagen naar Opa gegaan (dat is de vader van W.). We zijn er zaterdagmiddag naar toe gegaan. Na een half uurtje rijden kwamen we in Zeewolde aan. Nadat W. al onze spullen had uitgestald, zijn wij (zoals altijd) eerst weer even op onderzoek uitgegaan. 

En van de eerste dingen die we daarbij tegenkwamen, waren cadeautjes. Die hebben we natuurlijk grondig onderzocht maar ze roken niet interessant. Wel zaten er aan de buitenkant leuke speeltjes op. Maar toen Cheeky en Sparkie gezamenlijk gingen proberen die speeltjes los te maken, verdwenen alle cadeautjes in een grote tas.

      

      

En dus werd een ander spelletje bedacht. En het was natuurlijk Cheeky die op iets nieuws kwam : besjes pakken. Eerst waren de besjes op het dressoir aan de beurt. Deze plant werd dan ook door Opa in de slaapkamer gezet. Toen waren de besjes van het kerststukje aan de beurt. Cheeky heeft gewacht totdat W. en Opa al sliepen en trok toen een takje met besjes uit het kerststukje. Daar hebben we leuk mee gespeeld. Totdat Cheeky het nodig vond een aantal besjes op te eten. Nou dat heeft ze geweten : die kwamen er met dezelfde vaart weer uitzetten. Het is ook een rare meid : ze eet niet van onze overheerlijke kattenbrokjes maar piepschuim besjes eet ze wel.

Maar goed, dat spelletje heeft niet lang geduurd. Toen W. opkwam en overal takjes zag liggen en een hoopje spuug met besjes, verdween ook het kerststukje uit de kamer.

     

 

Vooruit naar pagina : 2

Gastenboek                                   Email

Aanbevolen beeldschermresolutie 1068 x 728

Laatst gewijzigd op : 08-11-09

Copyright : Cattery CheeKimSky