Banner van Cattery CheeKimSkyGeen kittens beschikbaar momenteel

 

Updated : 05-04-09

Updated : 21-03-09

Updated : 31-07-09

Updated: 01-10-06

Sitemap oftewel wegwijzer

Website keuring

English version

 

Dus werd de volgende stunt bedacht door ..... natuurlijk. Wie kan het hoogste springen? Nou dat was niet moeilijk. Sparkie kan nog geen eens in één keer op het dressoir springen (hij moet via het plantentafeltje dat ernaast staat om op het dressoir te komen) en ik heb helemaal geen zin om me druk te maken. Kijken is minstens zo leuk. Dus trok Cheeky er alleen op uit. Na enige studie had ze bedacht hoe ze bovenop het wandmeubel kon komen. En ja hoor, dat lukte ook nog.

Cheeky bovenop wandmeubel   Cheeky eindbestemming bereikt   Cheeky naast houten beeld

En Opa dacht dat zijn houten beeldjes veilig waren door ze helemaal bovenop te zetten. Niet dus : Cheeky-kenners weten dat er niets veilig is voor Cheeky. Opa is nu Cheeky-kenner. Het beeldje waar Cheeky zo braaf naast zit, is twee keer op de grond gevallen. De eerste keer was er alleen een stukje van de voet af (als je goed kijkt, kan je dat zien op de foto). De tweede keer bleven er alleen puzzelstukjes over. Maar met een meubelmaker in de familie is dat geen enkel probleem. Gelukkig maar anders zouden we misschien niet meer welkom zijn bij Opa.

De volgende actie kwam op naam van Sparkie. W. stond in de keuken koffie in te schenken en Opa stond in de kamer met de telefoon in zijn hand. En ineens klonk er een enorme dreun. Opa draaide zich verschrikt om en zag ....

Dit :

Sparkie in de palm    Onschuldige blik van Sparkie

De grootste plant was met Sparkie en al naar beneden gekomen. Omdat Sparkie niet zo goed kan springen, heeft hij zich gespecialiseerd in klimmen.  En daar was deze plant niet tegen bestand (en de pot ook niet). 

 

Vooruit naar pagina : 3

Terug naar pagina :  1

Gastenboek                                   Email

Aanbevolen beeldschermresolutie 1068 x 728

Laatst gewijzigd op : 08-11-09

Copyright : Cattery CheeKimSky