Banner van Cattery CheeKimSkyGeen kittens beschikbaar momenteel

 

Updated : 05-04-09

Updated : 21-03-09

Updated : 31-07-09

Updated: 01-10-06

Sitemap oftewel wegwijzer

Website keuring

English version

 

23-05-08

W. is met Bliss en Cheeky naar Wageningen geweest. Daar is Cheeky gescand om te zien hoe haar hart zich ontwikkeld en gelukkig is ze de afgelopen 2 jaar niet achteruit gegaan. Voor Bliss was het de 1e keer dus behalve voor HCM is ze ook gescand op PKD. Beide testen waren goed. Wel kwam W. met een ingepakte hand terug : ze had geworsteld met Bliss die voor de PKD op haar rug moest liggen en dat blijkbaar niet leuk vond.

04-05-08

Christie is terug van haar logeerpartij. Na een ontdooiperiode van 2 weken, ging het daar best goed. Ze hield wel alles in de gaten maar schrok niet meer van alles. Nu ze weer thuis is, is ze duidelijk toegankelijker dan voorheen. W. heeft besloten dat ze hier blijft omdat zij en haar zusje Chizzle enorm aan elkaar gehecht zijn.

20-04-08

Van een afstandje heb ik gehoord dat Sparkie zich heeft mogen uitleven op Rhiannon (of was het toch andersom). Het zou dus zomaar kunnen dat er over een week of 9 weer kittens ons huis komen opfleuren.

13-04-08

Vandaag gaat Christie uit logeren. Zij woont nog hier omdat ze wat angstig is voor mensen en niemand het aandurfde om haar een nieuw huisje te bieden. Om te kijken hoe ze op een nieuwe omgeving reageert, gaat ze een paar weekjes logeren bij een goede vriendin van de familie.

11-04-08

W. heeft mij, Rhiannon en Sparkie meegenomen naar de dierenarts. We hebben alledrie bloed afgestaan voor een FIV en FeLV test en Rietje en ik hebben een enting gehad. De testuitslagen waren (zoals verwacht) weer goed.

04-04-08

Ik ben met W. meegeweest naar Wageningen waar ik, Sparkie en Rhiannon weer getest zijn op HCM : we zijn alledrie weer goedgekeurd voor een jaartje.

09-02-08

Sparkie is op reis geweest naar Duitsland. Op een show in Oedingen heeft hij zijn 3e titel CAGCI gehaald en hij mag zich nu Groot Internationaal Kampioen noemen.

27-01-08

W. heeft een bijna rood kwartet meegenomen naar een show in Utrecht. De zusjes (Chizzle en Christie) mochten mee met hun Pappie Sparkie en Bliss bracht als enige wat wit mee. De zusjes verloren het van hun zusje Cayleigh die U1 kreeg. Sparkie kreeg zijn 2e CAGCI titel en Bliss haar 1e CAC. Als extraatje werd Sparkie ook nog Best in VariŽteit (BIV) Brits Korthaar rood.

31-12-07

We hebben ons niet echt druk gemaakt om de herrie van 24.00 uur. Maar we zijn wel blij dat het nu weer een jaartje rustig is.

04-12-07

Vanavond is W. Clover weg gaan brengen naar Hoornaar. Clover gaat daar een dametje van 3 jaar vermaken (en natuurlijk haar 2 oudere broertjes). Onderling gaan ze uitmaken wie de grootste druktemaker is ...

Clover in Hoornaar

17-11-07

Vanmiddag is W. mijn laatste thuiswonende kind Binkie naar zijn nieuwe personeel gebracht. Hij woont nu in Amsterdam bij Briko, Sinta en Maki en hun 2 personeelsleden. Voor zijn vertrek heb ik hem nog een laatste liefdevolle poetsbeurt gegeven. Binkie woont nu in dezelfde buurt als zijn zusje Rosie (Ashia).

Binkie in Amsterdam

 

Vorige Nieuws pagina 1 Nieuws pagina 2 Nieuws pagina 3 Nieuws pagina 4 Nieuws pagina 5 Nieuws pagina 6 Nieuws pagina 7 Nieuws pagina 8 Nieuws pagina 9 Nieuws pagina 10 Nieuws pagina 11 Nieuws pagina 12 Nieuws pagina 13 Nieuws pagina 14

Gastenboek                                   Email

Aanbevolen beeldschermresolutie 1068 x 728

Laatst gewijzigd op : 08-11-09

Copyright : Cattery CheeKimSky