Banner van Cattery CheeKimSkyGeen kittens beschikbaar momenteel

 

Updated : 05-04-09

Updated : 21-03-09

Updated : 31-07-09

Updated: 01-10-06

Sitemap oftewel wegwijzer

Website keuring

English version

 

11-02-06 W. heeft 3 grote dozen uitgepakt en raad eens wat daar inzat : een hele mooie grote nieuwe krabpaal. Sparkie interesseert zich er niet zo voor maar ik en Cheeky zijn reuze blij met dit mooie cadeau!
28-01-06 W. heeft bij de varens in de tuin een gat onder de schutting gevonden. Sparkie was in het geniep een ontsnappingsroute aan het graven en net voordat het gat groot genoeg was, heeft W. het gat gevonden en gedicht met stenen.
23-01-06 W. heeft foto's opgestuurd van Sparkie en zijn rode vriendinnetje. Het verhaal van Sparkie en zijn 1e poging dekkater te worden, zal gepubliceerd gaan worden in de Brittenkrant van Mundikat. Dat hij daar toestemming voor heeft gegeven ....?!?
21-01-06 W. verwachtte dat ik, net als vorig jaar, op 21 januari krols zou worden.  Gefopt!
31-12-05 Omdat er maar geen brief kwam met de uitslag van mijn bloedgroep, heeft W. maar even gebeld. Ik schijn bloedgroep A te hebben en W. was daar helemaal blij over. Dat gaat ons waarschijnlijk weer een lekker hapje opleveren :-))
16-12-05 Er is door 2 onbekende dames een rode poes gebracht, die boven in de logeerka-mer blijft logeren. Waarom Sparkie ook in de logeerkamer moet, snappen we niet. Misschien omdat ze anders zo alleen is? Wilt U de details weten : kijk dan op de verhalen pagina!
09-12-05 Ik moest met W. mee naar de dierenarts. Die heeft in mijn pootje geprikt en mij een enting gegeven. Later belde hij om te zeggen dat ik geen FIV en FeLV heb. Wat mijn bloedgroep is, krijg ik later nog te horen.
07-12-05 Wij zijn met W. meegeweest voor een scan van ons hart en onze nieren. Ik ben glansrijk geslaagd voor beide maar Cheeky helaas niet. Haar hart scan was niet he-lemaal goed en ze heeft een hartruis. Zodoende moet ze over een half jaar terug-komen en heeft ze als beoordeling meegekregen : voorlopig niet vrij van HCM. De scan van de nieren heeft ze daarom maar niet laten doen.
03-12-05 W. heeft zichzelf, en dus eigenlijk ons, getrakteerd op een EOS350D. Dus wij gaan nu nog mooier op de website verschijnen. Helaas is de andere camera overleden zodat er voorlopig geen filmpjes meer gemaakt kunnen worden.
27-11-05 Ik had weer een dagje het rijk alleen : W. heeft Cheeky en Sparkie een dagje meegenomen naar Goirle. Toen ze terugkwamen, was Cheeky krols en had ze 2 linten met CAC bij zich en een beker met bijbehorend certificaat met BIV erop. Die laatste alweer voor Sparkie die hopelijk niet te verwaand gaat doen.
12-11-05

Er is een mevrouw bij W. op bezoek geweest die overheerlijke snoepjes voor ons meebracht (gelukkig lust Cheeky ze niet) en voor ons alledrie een eigen muisje. Ook had ze een EOS300d bij zich, waarmee ze mooie foto's van ons heeft gemaakt. Helaas was ze alleen wel wat te veel ge´nteresseerd in Sparkie waardoor hij on-evenredig vaak op de foto staat.

 

Vorige Nieuws pagina 1 Nieuws pagina 2 Nieuws pagina 3 Nieuws pagina 4 Nieuws pagina 5 Nieuws pagina 6 Nieuws pagina 7 Nieuws pagina 8 Nieuws pagina 9 Nieuws pagina 10 Nieuws pagina 11 Nieuws pagina 12 Nieuws pagina 13 Nieuws pagina 14

Gastenboek                                   Email

Aanbevolen beeldschermresolutie 1068 x 728

Laatst gewijzigd op : 08-11-09

Copyright : Cattery CheeKimSky