Banner van Cattery CheeKimSkyGeen kittens beschikbaar momenteel

 

Updated : 05-04-09

Updated : 21-03-09

Updated : 31-07-09

Updated: 01-10-06

Sitemap oftewel wegwijzer

Website keuring

English version

 

Fototoestel : Toen wij kwamen, had W. alleen een spiegelreflex camera. Dus begon zij daarmee foto's van ons te nemen. Omdat wij een website wilden maken, hebben we allerlei acties ondernomen om een digitale camera in huis te krijgen. We hebben geprobeerd om snel weg te rennen als ze een foto wilde maken. Door weg te rennen zou ze niet ons maar alleen het huis op de foto krijgen. Dat lukte alleen niet vaak genoeg, bleek uit het eerste filmrolletje. Wel was W. zo slim om de foto's bij haar andere baas in te scannen zodat ze wel op deze website gebruikt kunnen worden. Toen zijn we overgegaan op drastischer maatregelen : we hebben de batterijen van de flitser gesaboteerd. Toen bleek dat het tweede rolletje grotendeels was mislukt omdat de foto's onderbelicht waren, is er een digitale camera in huis gekomen. Opvoeding geslaagd.

Klimmeubel : Omdat we in het begin niet zo veel naar buiten mochten, moesten we iets bedenken om voldoende lichaamsbeweging te krijgen. En zonder eigen klimmeubel viel dat niet mee. Dus hielden we een paar keer per dag 'gekkenuurtje' (door W. zo genoemd). Dan jaagden we op (voor W. onzichtbare) spookjes of we renden heel hard achter elkaar aan. Het leukste was dan nog om over alle meubels heen te rennen. Vooral op de rugleuning van de bank springen, tot halverwege en dan nagels uit en het laatste stukje klimmen. Dat vond W. in het begin wel grappig, totdat we zwaarder werden. Toen besloot ze toch maar een klimmeubel te kopen. Helaas heeft onze actie er ook toe geleid dat elke 3 weken onze nagels worden geknipt : dat nemen we maar op de koop toe. Al met al is ook deze actie succesvol geweest.

     

 

Voordeur : Elke dag als we de sleutels in de voordeur horen, rennen we naar de haldeur toe. Zodra deze opengaat, rent Cheeky de hal in naar de voordeur om te controleren of die wel goed dicht is. Tenslotte willen we geen indringers in huis. Ik blijf op een meter van de haldeur zitten en ga meestal zitten poetsen (doen alsof ik me geen zorgen maak om de voordeur). W. gaat dan op haar hurken zitten en als alles ok is, lopen we naar haar toe voor een begroeting. Tot nu toe zijn er geen (ongewenste) indringers geweest.

 

Vooruit naar pagina : 3

Terug naar pagina : 1

Gastenboek                                   Email

Aanbevolen beeldschermresolutie 1068 x 728

Laatst gewijzigd op : 08-11-09

Copyright : Cattery CheeKimSky