Banner van Cattery CheeKimSkyGeen kittens beschikbaar momenteel

 

Updated : 05-04-09

Updated : 21-03-09

Updated : 31-07-09

Updated: 01-10-06

Sitemap oftewel wegwijzer

Website keuring

English version

 

Drinken : In eerste instantie kregen we alleen maar water uit een bakje. Ik vind dat meer dan voldoende want het water werd 3 keer per dag ververst. Maar Cheeky is wat veeleisender. Die vind dat water moet leven. Dus klom ze telkens op het aanrecht (ook al mag dat niet) en ging ze in de spoelbak zitten wachten tot de kraan aan ging. Als de verwarming aanslaat en de kraan niet goed dicht zit, dan gaat-ie vanzelf lopen. Telkens als Cheeky op het aanrecht klom, riep W. dat ze er af moest. Dat hielp natuurlijk niet. 

               

Pas als ze dan opstond en Cheeky haar voetstappen hoorde, sprong ze eraf. Het duurde niet lang voordat er een alternatief kwam. Op de deur van de diepvries zat op een goede dag ineens een waterreservoir. Cheeky vindt dat reuze leuk en drinkt er dagelijks uit. Ik heb het 1 keer geprobeerd maar ik vind het niet opschieten. Maar ja, het water beweegt natuurlijk niet dus blijft de kraan toch telkens trekken.

               

Dus werd er weer iets nieuws ge´ntroduceerd : een kamerfontein. Dat is pas echt leuk : het water beweegt en je kan er van alles mee doen. Je kan het vallende water opdrinken of gewoon je pootjes eronder houden. Ook is het leuk je pootjes te dopen in het water en ze dan droog te likken. Of (echt een spelletje van Cheeky) je maakt je pootjes nat en gaat dan over de vensterbank lopen : dan krijg je allemaal kattenpootjes op de vensterbank. Eindelijk hebben we wat we wilden !

               

 

Vooruit naar pagina : 4

Terug naar pagina : 2  / 1

Gastenboek                                   Email

Aanbevolen beeldschermresolutie 1068 x 728

Laatst gewijzigd op : 08-11-09

Copyright : Cattery CheeKimSky