Banner van Cattery CheeKimSkyGeen kittens beschikbaar momenteel

 

Updated : 05-04-09

Updated : 21-03-09

Updated : 31-07-09

Updated: 01-10-06

Sitemap oftewel wegwijzer

Website keuring

English version

 

Eten : Maandenlang heeft W. geprobeerd ons allerlei blikvoer in de maag te splitsen. Vooral Cheeky was de klos : ze zou te mager zijn dus moest ze wat extra's. Ik haalde gewoon mijn neus ervoor op en liet het staan (op een paar smaken na waar ik wel een paar hapjes van nam). Cheeky lustte de meeste soorten wel maar werd er onwel van.  W. heeft ook nog eendagskuikens uitgeprobeerd op Cheeky : in 1 stuk (rauw en gekookt) en gemalen (rauw en gekookt). Dat is toch geen eten !! Ik heb het zelf geroken : eet dat zelf maar op.

                

Na het blikvoer met grote regelmaat snel weer uit te spugen na het eten, krijgen we nu elke dag alleen nog maar overheerlijke harde brokjes. We krijgen elke dag wat anders en kijken telkens weer uit naar het volgende moment dat we weer wat krijgen. We krijgen 's ochtends een flinke portie voor ontbijt en lunch, begin van de avond ons diner en 's avonds laat een slaapmutsje. Dit trainingsonderdeel heeft wat lang geduurd maar het resultaat is grandioos.

Slaapplaatsen : Vanaf het begin hadden we 4 slaapplaatsen. De eerste was een grote langwerpige, rieten mand die ooit voor een tekkel gemaakt is. De tweede was een ronde rieten mand. De derde was een Felixmandje waar de kap vanaf geritst was en de vierde was de kap van het Felixmandje. De tekkelmand is zeer comfortabel, zoals je hiernaast kunt zien. Ook het Felixmandje ligt heel erg lekker en wordt regelmatig door ons gebruikt.

                

De kap is, na wat omzwervingen door het huis, aan de krabpaal vastgelegd. We hebben hem binnenstebuiten gevouwen en we liggen er dagelijks in. De ronde mand vonden kwalitatief niet voldoen. Als tweepoes mand was-ie wat klein en vervolgens bleken er veel rieten stengels aan de binnenkant uit te steken. Door deze stengels los te peuteren en door de hele kamer neer te leggen, hebben we W. ervan weten te overtuigen dat deze mand niet deugde. Ook de sluiting van de deur was beroerd (zie foto). Deze mand is dan ook naar boven verdwenen en vervangen door een kunststof reismand. Deze is niet geschikt voor twee poezen maar ik lig het meest in de kap (helaas geen foto van) en Cheeky ligt het meest in de reismand (ook al geen foto van).

                

Ook hier hebben we dus het gewenste resultaat behaald, al is het wat mager gedocumenteerd wat betreft de foto's.

 

Vooruit naar pagina : 5

Terug naar pagina : 3  / 2  / 1

Gastenboek                                   Email

Aanbevolen beeldschermresolutie 1068 x 728

Laatst gewijzigd op : 08-11-09

Copyright : Cattery CheeKimSky