Banner van Cattery CheeKimSkyGeen kittens beschikbaar momenteel

 

Updated : 05-04-09

Updated : 21-03-09

Updated : 31-07-09

Updated: 01-10-06

Sitemap oftewel wegwijzer

Website keuring

English version

 

Afvalbak : En van de inspecties die we uitvoeren is het controleren van het leegmaken en schoonmaken van de afvalbak. Niet dat we daar zulk nobele opvoedingsdoelen mee hebben, maar ja als het niet goed zou gebeuren, zitten wij overdag in de stank. Dus controleert Cheeky stap voor stap of alles goed gebeurd. Na het eruit halen van de bak, kijkt Cheeky eerst of er niets op de vloer is gevallen. Ik kijk over haar schouder mee. Daarna controleert ze of de nieuwe zak er goed in zit. Zo ja, dan wordt de bak vrijgegeven en is de missie geslaagd. Ik moet er wel bij zeggen dat het tot nu toe altijd goed is gegaan.

               

Het (mensen)toilet : Zoals we de hygine van ons toilet belangrijk vinden, zo houden we ook de hygine van het mensentoilet in de gaten. Niet omdat we er zelf zoveel beter van worden maar hygine in zijn algemeenheid is voor ons zeer belangrijk. Waarom denk je anders dat we onszelf zoveel poetsen? We hebben geconstateerd dat ook het toilet voldoende aandacht krijgt. Zie hieronder voor de door ons gecontroleerde punten (en lege toiletrollen horen niet in het fonteintje!) :

               

De tuin : In het begin mochten we alleen in de tuin met een tuigje om en een looplijn eraan. Je snapt dat dat geen leven is. Je loopt 1 keer om een plant heen en je zit vast. Door dus elke keer weer om een plant heen te lopen, kon W. niet rustig in het zonnetje zitten. Dat werd ze al gauw zat. Dus werd de looplijn maar achterwege gelaten. Dat was nou net niet wat we wilden bereiken : wij wilden een tuin die goed afgesloten is tegen indringers en waarbij we ook zonder tuigje naar buiten mochten. Dus zat er maar n ding op : ontsnappen. Dat zou genoeg stress veroorzaken bij W. om andere maatregelen te treffen. Cheeky is een paar keer over het kippengaas onder de heg ontsnapt. Zelfs toen ze na de eerste ontsnapping weer aan de looplijn zat. Ze kon dus niet echt weg maar toch ... Zelfs ik ben n keer via die weg ontsnapt. Zodoende is ons plan grandioos gelukt. De schutting is afgezet met gaas en de heg is weg en vervangen door gaaspanelen. Aan beide kanten is horizontaal ook gaas gespannen dus er is geen uitweg meer maar vooral ook geen 'inweg'. De tuin is nu helmaal van ons en we mogen nu helemaal vrij rondlopen, tenminste als W. er is.

               

 

Vooruit naar pagina : 6

Terug naar pagina : 4  / 3  / 2  / 1

Gastenboek                                   Email

Aanbevolen beeldschermresolutie 1068 x 728

Laatst gewijzigd op : 08-11-09

Copyright : Cattery CheeKimSky