Banner van Cattery CheeKimSkyGeen kittens beschikbaar momenteel

 

Updated : 05-04-09

Updated : 21-03-09

Updated : 31-07-09

Updated: 01-10-06

Sitemap oftewel wegwijzer

Website keuring

English version

 

Boodschappen : Dit is voorlopig het laatste trainingsonderdeel. We geven elke vrijdagavond op welke boodschappen er gehaald moeten worden. Als W. terugkomt van boodschappen doen, controleren we dan ook of de inhoud van de boodschappentas conform onze opgave is.

               

Als het boodschappenpakket is goedgekeurd dan helpen we met het inruimen van de keukenkastjes en de koelkast. Als we dus niet helpen, weet W. meteen wat we van het boodschappenpakket vinden. Helaas moeten we constateren dat dit trainingsonderdeel niet wil vlotten. Maar misschien hebben ze bij de **** geen lekkere poezenhapjes. Gelukkig worden er op andere werkdagen wel met enige regelmaat smakelijke hapjes  gekocht. Die zouden we graag helpen opruimen maar dat mogen we niet. Snap jij nou waarom niet ???

               

Betaling personeel : Ons personeel is onbetaalbaar. Daarom geven wij de beloning in natura. Te beginnen met het belangrijkste : onze aandacht en liefde (op de door onze gekozen momenten want je moet ze niet teveel verwennen).  Daarnaast doen we het volgende : we houden onszelf keurig schoon ; wij luisteren heel goed (als het ons uitkomt) ; we doen netjes al onze behoeften in de bak ; wij laten onze nageltjes knippen als ze dat wil ; als we krols zijn doen we dat zo rustig dat ze 's nachts gewoon kan slapen ; op dit moment slikken we elke maandag ons pilletje (dat ze verstopt in vitaminepasta : alsof wij dat niet door hebben) ; we entertainen haar door te spelen met de voetballers en tennissers op tv ; we helpen haar altijd met het spelen van computerspelletjes ; we helpen met typen tijdens het chatten enz. enz. Het is eigenlijk te veel om op te noemen. Dus voor elke tweevoeter die nog niet in dienst is van een soortgenoot van ons : JE WEET NIET WAT JE MIST !!

       

 

15 augustus 2004

Terug naar pagina : 5 / 4  / 3  / 2  / 1

Gastenboek                                   Email

Aanbevolen beeldschermresolutie 1068 x 728

Laatst gewijzigd op : 08-11-09

Copyright : Cattery CheeKimSky